Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zvýšený policejní dohled na Kladensku

KLADENSKO –Dopravní akce na pozemních komunikacích kladenského okresu. 

Kladenští policisté se zapojili do krajské dopravní akce, která probíhá v tomto týdnu od 3. do 9. srpna 2020 po celém území Středočeského kraje. Rozsáhlá dopravní akce je v těchto dnech zaměřená především na kontrolu dodržování zákazu požívání alkoholických nápojů a jiných návykových látek řidiči dopravních prostředků před jízdou a i v průběhu jízdy.

Při kontrolní činnosti budou policisté samozřejmě dohlížet na dodržování pravidel silničních provozu a zároveň budou provádět kontroly po odcizených vozidlech, věcech a pátrání po osobách. Jedním z cílů celého dopravního opatření je vymýtit u řidičů před usednutím za volant alkohol a drogy. Hlavním úkolem je zejména snížit počet dopravních nehod a přestupků na pozemních komunikacích.

Dopravní akci v tomto rozsahu kladenští policisté uskuteční na území okrese Kladno ve dvou vytipovaných dnech na různých pevných stanovištích, ale i v motorizovaných policejních hlídkách.  Prvním dnem dopravního opatření s rozsáhlou kontrolní činností je středa 5. srpna 2020 a následně jeden z víkendových dní.

Kompletní vyhodnocení této krajské dopravní akce na pozemních komunikacích po celém území kladenského okresu bude zveřejněno začátkem příštího týdne.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
5. srpna 2020

vytisknout  e-mailem