Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zvýšený dohled policejních hlídek

KLADENSKO - Policisté uspořádali o víkendu preventivně bezpečnostní akci. 

Policisté územního odboru Kladno začátkem víkendu uspořádali šesti hodinovou preventivně bezpečnostní akci, která začala v pátek 15. ledna 2016 ve dvacet hodin a ukončena byla následující den v brzkých ranních hodinách.

Do policejního opatření bylo nasazeno celkem osmnáct policistů, kteří prováděli výkon služby po celém území kladenského okresu, a to na vytipovaných pevných stanovištích a nebo pohyblivými motorizovanými hlídkami.  Kontrolní činnost byla prováděna  například v Kladně v ulicích P. Bezruče, Sportovců, Doberská, Vítězná, Rakovnická, Slánská, Pražská a Železničářů, ve Slaném se jednalo o ulice Smečenská, Lázeňská a dále v obcích Buštěhrad, Libušín, Pchery, Doksy, Velká Dobrá, Smečno, Kamenné Žehrovice, Stochov, Tuchlovice,  Unhošť, Šlapanice, Zlonice, Řisuty, Přelíc Třebichovice.

Cílem tohoto policejního opatření bylo zvýšit dohled v silničním provozu se zaměřením na jízdy pod vlivem alkoholu, maření výkonu úředního rozhodnutí, ale i pátrání po sobách a věcech. Dalším bodem preventivně bezpečnostní akce bylo zesílit dohled nad dodržováním veřejného pořádku v nočních ulicích měst a obcí.

V průběhu bezpečnostně preventivního opatření policisté zkontrolovali  několik desítek motorových vozidel a celkem bylo zaznamenáno deset přestupků, za které byly uděleny blokové pokuty.

Bezpečnostní opatření preventivního charakteru budou probíhat  po celém území okresu Kladno i v následujících týdnech.

 

 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

18. ledna 2016

vytisknout  e-mailem