Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Personální informace

Žadatel se domáhal poskytnutí informace, zda policista Komárek, který nedávno v médiích nařkl policejního prezidenta, že je podezřelý z úniku informací při objasňování závažné trestné činnosti, je totožný s policistou Komárkem, který v letech 2003-2006 působil jako ředitel Okresního ředitelství Policie České republiky v Kutné Hoře, a dále informace, kde uvedený policista Komárek, který byl ředitelem Okresního ředitelství Policie České republiky v Kutné Hoře, působí nyní, není-li totožný s policistou Komárkem, který nedávno v médiích nařkl policejního prezidenta z úniku informací. 

Policie České republiky poskytla žadateli následující informace:

Policista Komárek, který nedávno v médiích nařkl policejního prezidenta, že je podezřelý z úniku informací při objasňování závažné trestné činnosti, není totožný s policistou Komárkem, který v letech 2003-2006 působil jako ředitel Okresního ředitelství Policie České republiky v Kutné Hoře.

Plk. Mgr. Bc. Milan Komárek, který v letech 2003-2006 působil jako ředitel Okresního ředitelství Policie České republiky v Kutné Hoře, nyní působí na pozici náměstka ředitele Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie a vyšetřování.

PhDr. Jiří Vokuš, 31. července 2016

vytisknout  e-mailem