Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Automechanik

Žadatel se domáhal následujících informací:  

„1) žadatel žádá poskytnout informace týkající se nabídky práce povinným subjektem, které bylo zveřejněno na stránkách povinného subjektu dne 11. 6. 2015 a žadatelé zhruba do půli prosince mohli uchazeči reagovat. Žadatel tedy žádá poskytnout celkový počet uchazečů o tuto nabídku práce. (pozice automechanika)

2) žadatel žádá poskytnout v souladu s § 8a InfZ kopie všech strukturovaných životopisů, které byly k povinnému za celou dobu od 11. 6. 2015 do ukončení nabídky zaslány.“

Policie České republiky poskytla žadateli následující informace:

Ad 1) Na inzerát zveřejněný dne 11. června 2015 na internetových stránkách www.policie.cz v rubrice "Nabídky a zakázky", podrubrice "Volná místa" a týkající se pracovní pozice „automechanik“ reagovali celkem tři uchazeči. Dva z nich po seznámení s provozem dílny a platovými podmínkami upustili od zájmu o nabízenou pracovní pozici, třetí ve svém zájmu setrval a nastoupil na tuto pracovní pozici dne 4. ledna 2016.

Ad 2) Uchazeči neposkytli zadavateli inzerátu své strukturované životopisy v písemné podobě. Zadavatel se seznámil s kvalifikačními předpoklady a profesní kariérou uchazečů v rámci osobních pohovorů.       

PhDr. Jiří Vokuš, 18. února 2016

vytisknout  e-mailem