Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zveme vás na "Den s policií a ostatními složkami IZS"

ČESKÁ LÍPA - Akce se koná zítra. 

     Krajské ředitelství policie Libereckého kraje a město Česká Lípa pořádá na Autodromu Sosnová tuto sobotu 12. června v čase od 10.00 do 16.00 hodin "Den s policií a ostatními složkami integrovaného záchranného systému."

     Na akci se mimo jiné představí policejní psovodi se speciálně vycvičenými psy, pražská jízdní policie i krajská pořádková jednotka , takzvaní těžkooděnci , při simulovaném zásahu proti nebezpečným pachatelům. Diváci mohou také zhlédnout výjezd záchranářů k místu simulované dopravní nehody, kde budou zdravotníci a hasiči zachraňovat lidské životy. Zajímavá bude rovněž ukázka činnosti zásahové jednotky policie s asistencí vrtulníku (Tato ukázka byla z důvodu plnění jiných úkolů letecké služby Policie ČR posunuta na  11.30 hodin, přičemž vrtulník přistane na ploše autodromu již v 10.00 hodin a do 11.30 hodin si ho zájemci mohou prohlédnout).

     Pořadatelé připravili pro dětské návštěvníky dětskou autoškolu, kde si mohou děti zajezdit na miniautíčkách, minimotorkách nebo čtyřkolkách. Děti si mohou také zasoutěžit o ceny, zastřílet na leaserové střelnici nebo  z paintballové pistole nebo využít skákací hrad. Motoristům nabízíme školu smyku a měření spolehlivosti tachometru policejním radarem. K vidění bude nejrůznější policejní, hasičská, vojenská i zdravotnická  technika.

     Na akci vás srdečně zveme a těšíme se na vaši účast.

vytisknout  e-mailem