Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Ztracenou seniorku policisté předali rodině

HRADECKO – Procházka naštěstí skončila dobře. 

Včera večer jsme přijali na operačním středisku Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje informaci o pohřešování 80leté seniorky, která měla z domova z Hradce Králové odejít neznámo kam. Podle oznamovatele však žena i přes svůj věk byla fyzicky zdatná a byla zvyklá chodit. Seniorka s sebou neměla bohužel mobilní telefon, takže nebylo možné se s ní kontaktovat.

Do Hradce Králové byly okamžitě povolány všechny dostupné policejní hlídky, které začaly bezodkladně propátrávat všechna místa, kde by se žena mohla nacházet, ať se už jednalo o místa v těsné blízkosti domova nebo i místa vzdálenější.

Zhruba po více než hodině si všimla přivolaná hlídka cizineckých policistů z Rychnova nad Kněžnou na jedné z ulic v Hradci Králové ženy, jež odpovídala popisu pohřešované 80leté seniorky. Tu se v mezidobí snažil blíže k domovu doprovodit už kolemjdoucí, avšak žena byla patrně zmatená a domů stále nemohla trefit. Krátce na to však už policisté seniorku předali v pořádku a zdravou zpět rodině.

mjr. Ing. Magdaléna Vlčková, MBA
18.11.2020

vytisknout  e-mailem