Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

„Ztracenec“ výtržníkem

Pod rouškou zbloudilce sváděl ženy k sexu. Nyní policisté hledají další poškozené. 

Policisté z místního oddělení Radotín prošetřují případ momentálně kvalifikovaný jako trestný čin výtržnictví.

Z tohoto deliktu je podezřelý mladík, který v několika případech zastavil se svou modrou dodávkou u žen, stojících v tu chvíli například na autobusové zastávce. Těch se zeptal na cestu na místo, které bylo v danou chvíli doslova nedaleko. Při tom se tvářil, že vysvětlování žen kudy má jet nechápe. Na to konto je žádal, aby nasedly k němu do vozu a cestu mu rovnou ukázaly. To naštěstí ani jedna z poškozených neudělaly.

Od toho sednout do modré dodávky je totiž odrazovalo především to, že mladík vždy v průběhu diskuze vytáhl z kalhot své ohanbí a začal onanovat. Zároveň osloveným ženám vždy buď naznačil, nebo rovnou řekl, že potřebuje pomoci i s něčím jiným. Ve všech zadokumentovaných případech byl se svou sexuální pobídkou neúspěšný a tak vždy odjel pryč.

Shora popsaného jednání se měl mladík dopouštět minimálně v lokalitách Prahy 5 Zbraslav a v Příbrami. Na těchto místech totiž došlo k již zadokumentovaným případům.

Policisté prošetřující tento případ se ale důvodně domnívají, že mladík by mohl mít takových deliktů na svědomí víc. Proto se nyní obracíme s výzvou na další případné poškozené.

Apelujeme na každou další ženu či dívku, kterým se stala stejná nebo obdobná situace, aby se přihlásily policistům na policejní služebně v Radotíně, nebo se jim přihlásily prostřednictvím linky tísňového volání 158.

Jen na vysvětlenou, podezřelého mladíka ani jeho vozidlo nemůžeme více specifikovat, neboť by nebylo možné následně provést některé kriminalistické úkony, spočívající především v rekognicích.

por. Mgr. Tomáš Hulan 24. 10. 2018

vytisknout  e-mailem