Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Ztracené děti

Policie pátrala po třináctileté dívce a chlapci 

 

Ztracené děti


Dne 18 listopadu v ranních hodinách odešla ze svého bydliště v obci Lobeč třináctiletá dívka s tím, že jede do školy na Mělník, do školy však nedorazila. Na základě telefonátu jejího třídního učitele se její matka začala obávat, že dcera utekla z domova nebo, že se jí něco stalo a věc oznámila na Policii ČR jako pohřešování.

Policisté po dívce vyhlásili pátrání a v odpoledních hodinách byla pracovníky služby kriminální policie a vyšetřování nalezena v pořádku na Mělníku. Věc si převzali pracovnice odboru sociálně – právní ochrany dítěte k dalším opatření.

Zhruba ve stejnou dobu bylo na Policii ČR oznámeno pohřešování třináctiletého chlapce z Neratovic, kterého si rodiče měli vyzvednout u školy. Čas schůzky však nestihli a v době jejich příjezdu zde chlapec již nebyl. Rodičům se nedařilo syna nalézt a proto se obrátili na Policii ČR.

I tento případ dobře skončil, policisté v rámci šetření chlapce našli u sousedů, kam se uchýlil poté, co se mu nepodařilo zkontaktovat rodiče. Tito si ho následně převzali zpět do péče.

vytisknout  e-mailem