Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Ztracená houbařka byla nalezena

Při houbaření došla 65 letá žena z Rakovnicka až k obci Smečno 

     Dne 25. července 2012 byla pohřešovaná 65 letá žena, která si vyšla na houby na území rakovnických lesů a po několika hodinách nebyla k nalezení.  Policisté z OOP Nové Strašecí si vyžádali spolupráci s policisty ÚO Kladno. Při provádění kontrolní činnosti na okrajích lesních porostů sousedících na hranici okresů Rakovník a Kladno, spatřila v 21.25 hodin slánská policejní hlídka mezi obcemi Smečno a Kačice ženu odpovídající popisu. Policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o pohřešovanou ženu, která při houbaření zabloudila a ušla značný kus cesty lesními porosty až na území okresu Kladno. Pohřešovaná neutrpěla žádné zranění .    

26. července 2012

nprap. Jana Šteienrová

 

Ostatní případy z Kladenska


Odcizení roštů - dne 24.7.2012 bylo oznámeno,že v době mezi 12. až 24.7.2012 došlo k odcizení roštů a plechů. Neznámý pachatel z místa firmy v Kladně - Dubí zcizil z energomostu 90 kusů pozinkovaných roštů a 15 m oplechování na potrubí  horkovodu. Svým jednáním pachatel způsobil škodu ve výši necelých 50 000,-Kč. Případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

Krádež - ve večerních hodinách kolem 21. hodiny dne 24.7.2012 v obci Buštěhrad v ulici Topolová, přijel dosud neznámý pachatel na černém skůtru, vstoupil na pozemek rodinného domu a poté odcizil za dveřmi položený mobilní telefon a fotoaparát. Způsobená škoda činí 27 000,-Kč.  

Odcizení finanční hotovosti - krátce před 16. hodinou dne 25.7.2012 bylo oznámeno, že téhož dne kolem poledního došlo před obchodním domem v Kladně v Italské ulici k odcizení obálky,jejíž obsahem byl finanční obnos. Poškozené ženě se mezi vchody do obchodního domu udělalo nevolno a upadla na zem, odkud ji pomáhali zvednout tři neznámí muži. Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

vytisknout  e-mailem