Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zranění rozhodčího při hokeji TÁBOR - JABLONEC - hledáme svědky

TÁBOR - JABLONEC NAD NISOU - Táborští kriminalisté prověřují zranění hlavního rozhodčího při hokejovém utkání v Táboře o uplynulém víkendu v sobotu 9. ledna a hledají svědky, kteří by jim poskytli informace, fotografie a videozáznamy. 

Táborští kriminalisté žádají o pomoc návštěvníky druholigového hokejového utkání TÁBOR -  JABLONEC, které bylo v sobotu 9. 1. 2016 předčasně ukončeno zraněním hlavního rozhodčího. Potřebují fotografií a videozáznamy, které zachytily zranění rozhodčího či situaci, která zranění předcházela.

Policisté zahájili na základě informací, které se k tomuto incidentu objevily v médiích, prověřování zranění hlavního rozhodčího Patrika Vokřála. Případ kriminalisté prošetřují pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví.

Kdo má k dispozici, například z mobilního telefonu, nebo kamery, záznam zranění rozhodčího, ať kontaktuje policisty na lince 158. Kriminalisté mají k dispozici záběry, kdy již rozhodčí leží na ledové ploše, ale potřebují záznamy všeho, co jeho pádu předcházelo. Důležité je také svědectví každého, kdo viděl podrobnosti zranění.

mjr. Mgr. Bc. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr.cz

http://www.policie.cz/docDetail.aspx?docid=22145006&docType=ART


14. 1. 2016
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje,tisková mluvčí

 

 

vytisknout  e-mailem