Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Způsobili dopravní nehodu a ujeli

Policie hledá svědky 

U firmy Imagolux v domažlické Cihlářské ulici došlo dne 18. července 2009 v 15:15 hodin k dopravní nehodě tak, že nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem couval po  místní  komunikaci směrem k vjezdu do firmy Imagolux a nacouval do dřevěné  závory ve vjezdu do firmy. Po nehodě nezjištěný řidič z  místa nehody odjel a  nehodu neoznámil. Ke zranění osob  nedošlo. Škoda na poškozené závoře činí  cca 3 000 korun.   

V době od 19. července 2009 19:00 hodin do 20. července  2009  07:00 hodin došlo na účelové komunikaci v prostoru čerpací  stanice Benzina Plus v  katastru obce Česká Kubice k dopravní  nehodě. Výsledky šetření nasvědčují tomu,  že nezjištěný  řidič s nezjištěným vozidlem vyjížděl od benzinového čerpadla,  zachytil o sloup střešní konstrukce a poškodil ochranný plech  sloupu. Po nehodě  nezjištěný řidič z místa odjel a nehodu  nehlásil. Ke zranění osob nedošlo.  Škoda  na sloupu benzinového čerpadla činí cca  5 000 korun.

Policie žádá případné svědky, kteří by mohli přispět k objasnění dopravních nehod, aby se přihlásili na  linku 158 nebo na tel. 974 331 255.

 nprap. Vladislava Čejková

vytisknout  e-mailem