Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Způsobila nehodu a ujela

HODONÍNSKO: Policisté hledají svědky riskantního předjíždění. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V úterý 29. března 2016 v 08:20 došlo na silnici mezi obcemi Dubňany a Hodonín ke střetu dvou osobních vozidel. Zatím neznámá řidička VW Golf čtvrté řady tmavě modré barvy jela směrem na Hodonín. Dle svědeckých výpovědí riskantně předjížděla jednotlivá vozidla, a to i v místě, kde je to zakázáno. Při předjíždění vozidla Renault Megane se neznámá řidička prudce před toto vozidlo zařadila, aby se vyhnula střetu s protijedoucím vozidlem. Při tomto manévru ale zachytila pravou stranou vozidla o levý přední roh předjížděného vozidla. Řidička předjížděného auta na situaci reagovala brzděním, přičemž došlo ke střetu s vozidlem jedoucím za ní, které do ní zezadu narazilo. Řidička VW Golf z místa události odjela pryč.

  2. Ve čtvrtek 31. března 2016 od 13:15 do 13:45 hodin došlo ve Veselí nad Moravou na parkovišti u OD Kaufland k poškození zaparkované Škody Octavia. Poškození auta by měl mít na svědomí řidič jedoucí s osobním vozidlem červené barvy, který najížděl nebo vyjížděl z parkovacího místa a zřejmě se plně nevěnoval řízení.

 

Policisté uvítají jakékoliv informace a poznatky k popisovaným událostem. Ozvat se nám můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.

 

por. Bc. Petr Zámečník, 7. 4. 2016

vytisknout  e-mailem