Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Způsobila milionovou škodu

TEPLICKO - Žena si vzala desítky úvěrů, které nesplácí a další zprávy. 

Způsobila milionovou škodu

     Až osmileté vězení hrozí 56leté ženě, která byla v uplynulých dnech obviněna z podvodu a úvěrového podvodu. V průběhu let 2011 až 2014 opakovaně uzavřela, nebo se pokusila uzavřít v bankách, telefonicky či prostřednictvím internetu úvěrové smlouvy a smlouvy o půjčkách v různé výši. Část žádostí jí byla zamítnuta, část byla schválena, přičemž ze schválených úvěrů a půjček obviněná určité množství uhradila, zbylé půjčky nebyla vzhledem k velkému počtu uzavřených smluv schopná splácet. V žádostech o půjčky navíc uváděla nepravdivé údaje o výši svého příjmu a úmyslně neuváděla své závazky z předchozích úvěrů, celkem poškozeným bankovním a nebankovním firmám dluží milion tři sta sedmdesát tisíc korun.

 

Vykradené auto

    Z přečinu krádeže je podezřelý zatím neznámý pachatel, který se v Bílině vloupal do zaparkovaného auta. Po rozbití okénka vnikl do vozidla, ze kterého odcizil bundu a necelých 1500 korun. Pokud bude zloděj dopaden, hrozí mu až dvouletý trest odnětí svobody.

 

Ukrást nic nestihl

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se dnes v noci pokusil vloupat do rodinného domu v Duchcově. Zloděj vypáčil vstupní dveře do domu, vyrušil ho ale majitel nemovitosti a pachatel z místa činu utekl. V případě dopadení mu za krádež ve stadiu pokusu a porušování domovní svobody hrozí až tříleté vězení.

 

 

Teplice, 18. 12. 2015, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem