Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zpropadení nájemníci a další ...

DĚČÍN - Zpropadení nájemníci; Neměl štěstí; Na tržnici bylo rušno ...; Došla jí trpělivost 

Zpropadení nájemníci !
 
RUMBURK – Jedné manželské dvojici z Rumburku se nechce stěhovat , ačkoliv dle vyjádření soudce by tomu tak mělo být. A jelikož se tak neděje, obrátili se majitelé obsazeného bytu na rumburské strážce zákona a požadují prošetření nepříjemné situace. Pokud se skutečně potvrdí, že se manželé dopustili trestného činu neoprávněného zásahu do práv k domu, bytu nebo nebytovým prostorám, mohou být postiženi peněžitým trestem či dokonce až dvouletým odnětím svobody.
 
Neměl štěstí
 
BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ – V pondělí osmého října 2010 se vykutálený vetřelec krátce před půlnocí rozhodl proniknout  do zabezpečeného skladu elektromotorů a převodovek  ve Františkově nad Ploučnicí. Mladému muži se podařilo nejen proniknout do areálu firmy, ale navíc se ještě pokusil o odcizení uskladněného zboží. Tam jeho štěstí končí, protože téměř v zápětí se na místo dostavila policejní hlídka a vykutáleného ptáčka zadržela. Třicetiletý muž již v tuto chvíli čelí obvinění z trestného činu krádeže.
 
Na tržnici bylo rušno …
 
HŘENSKO  -Na tržnici ve Hřensku bylo během druhého listopadového úterý poměrně rušno.  Mezi tamními obchodníky došlo krátce před polednem k rychlé výměně názorů. Roztržka skončila lékařským vyšetřením jedné ze zúčastněných stran. Ta druhá je nyní podrobena policejnímu drobnohledu kvůli trestným činům ublížení na zdraví a výtržnictví.
 
Došla jí trpělivost
 
DĚČÍN –Matka jedenáctiletého syna se obrátila v minulých dnech na děčínskou policii, která, jak doufá, rozhýbe kolo spravedlnosti. Otec jejich společného syna jí dodnes nezaplatil na výživném  přes čtyřiaosmdesát tisíc korun. Své povinnosti, uložené mu soudem, se úspěšně vyhýbá již sedm let. Pokud se jeho nevydařený kousek dostane až před soud, může si z úst soudce vyslechnout i příkaz k vyplacení dlužné částky a trest  odnětím svobody v délce několika let.
 
 
12.11.2010, Děčín
 
nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem