Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zpronevěřila peníze

DĚČÍNSKO - Žena si nechala hotovost, pak oznámila krádež; Kradla v obchodech... 

Zpronevěřila peníze

     Z přečinu zpronevěry se bude zodpovídat žena, která pracovala v jedné z děčínských restaurací. Je podezřelá, že v baru vzala necelých šestnáct tisíc korun, které použila pro svou potřebu a následně majiteli restaurace nahlásila, že do objektu vnikl a peníze odcizil neznámý pachatel. Policisté ale šetřením zjistili, že si hotovost nechala právě ona, k čemuž se nakonec i přiznala a ženě sdělili podezření z přečinu, za který jí v případě uznání viny hrozí až dvouleté vězení.

Kradla v obchodech

     Až dva roky za mřížemi by mohla strávit 35letá žena, která kradla zboží v obchodech. V minulosti dvakrát odsouzená recidivistka je podezřelá, že v děčínském supermarketu odcizila drogistické zboží za více jak pět tisíc korun, které bez zaplacení pronesla v tašce přes pokladní zónu. Krást měla i v prodejně oděvů, kde pár dnů po sobě odcizila oblečení a obuv za téměř šest tisíc korun. Policisté ženě sdělili podezření z přečinu krádeže, vyšetřována je na svobodě.

Vloupání do auta

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který vykradl auto v děčínském kempu. Zloděj se vloupal do obytného vozu, kde odcizil dvě peněženky a batoh, ty pak prohledal, vzal si peníze a věci zahodil. Celková škoda byla vyčíslena na více jak sedmnáct tisíc korun, policisté případ prověřují jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

16. července 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem