Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zprávy z víkendu

Krádež vozidel v Lounech a v Podbořanech; V Lounech vykradl neznámý pachatel fabii; Z kanceláře firmy zmizely peníze; Dopravní nehodovost  

Krádež vozidel v Lounech a v Podbořanech
Motorové vozidlo zn. Audi A4 odcizil neznámý pachatel ze čtvrtka na pátek ve Vladimírské ulici v Lounech. Poškozený škodu vyčíslil na 140 000 Kč.
Další krádež osobního vozidla byla nahlášena z pátku na sobotu z podbořanské ulice Kpt. Nálepky. Před panelovým domem zmizel zaparkovaný vůz zn. Ford Fiesta. V tomto případě škoda činí 19 000 Kč.
Po pachateli-ích i vozidlech policisté pátrají.

V Lounech vykradl neznámý pachatel fabii
V pátek brzy ráno se neznámý pachatel vloupal v lounské ulici ČSA do zaparkovaného vozidla zn. Škoda Fabia. Rozbil trojúhelníkové okno levých zadních dveří, vnikl dovnitř a poté odcizil tiskárnu, bezdrátový telefon a příruční trezor - naštěstí prázdný. Způsobená škoda byla vyčíslena na 7 tisíc korun. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže.

Z kanceláře firmy zmizely peníze
Koncem minulého týdne odcizil neznámý pachatel z neuzamčené kanceláře jedné firmy v Postoloprtech finanční hotovost, která byla uložena v zásuvce psacího stolu. Jednalo se o částku 8 000 Kč. Po zloději teď pátrá policie. Případ šetří jako trestný čin krádeže.

Dopravní nehodovost
Minulý týden vyjížděli policisté z Lounska celkem k 17ti dopravním nehodám. Dvě osoby byly při nich lehce zraněny, škoda byla vyčíslena na 937 000 Kč. O víkendu se událo 7 nehod se dvěma lehce zraněnými a škodou 463 000 Kč. Příčiny: nesprávný způsob jízdy, nepřiměřená rychlost, nedání přednosti, střet se zvěří. 

vytisknout  e-mailem