Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zprávy z Lounska

V Lounech se neznámý pachatel vloupal do restaurace; Z kanceláře firmy zmizel počítač a pokladna s penězi; Zloděj se vloupal do rekonstruované ordinace; Zloděj odcizil z auta společenské šaty i počítač  

V Lounech se neznámý pachatel vloupal do restaurace
O víkendu se dosud nezjištěný pachatel vloupal do restaurace v lounské Hilbertově ulici. Přisvojil si cigarety různých značek, alkohol a příruční kasu s penězi a stravenkami. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na 55 000 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže.

Z kanceláře firmy zmizel počítač a pokladna s penězi
Do kanceláře jedné firmy v žatecké ulici Na Astře se o víkendu vloupal neznámý pachatel. Do administrativní budovy vnikl přes nezajištěné okno na toaletě. Poté překonal několikery dveře než se dostal do kanceláře. Z té následně odcizil počítačovou jednotku, osobní pokladnu s finanční hotovostí a CCS kartu. Svým činem tak způsobil škodu přesahující dvacet tisíc korun. Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu krádeže.

Zloděj se vloupal do rekonstruované ordinace
Nezjištěným způsobem se do uzamčené budovy v lounské ulici Kosmonautů vloupal o víkendu neznámý poberta. Z rekonstruované ordinace lékaře odcizil vrtačku, televizor a úhlovou brusku. Škoda byla vyčíslena na 8 000 Kč. Případ šetří lounští policisté jako trestný čin krádeže.

Zloděj odcizil z auta společenské šaty i počítač
V sobotu brzy ráno se v lounské Pivovarské ulici vloupal do zaparkovaného vozidla zn. Škoda Felicia neznámý pachatel. Po vyháčkování dveří u spolujezdce vnikl dovnitř a odcizil dámské společenské šaty, batoh, notebook s příslušenstvím a další věci. Způsobená škoda činí bezmála 19 000 Kč.      

vytisknout  e-mailem