Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zprávy z Lounska

V Lounech i v Podbořanech se zloději vloupali do aut; Z garáže zmizely křovinořezy; Z pokladny v prodejně ukradl zloděj tržbu  

V Lounech i v Podbořanech se zloději vloupali do aut

Ze středy na čtvrtek se neznámý pachatel vloupal v podbořanské ulici Boženy Němcové do osobního vozidla zn. Renault Megane. Po rozbití okna pravých zadních dveří odcizil z vozu autorádio v hodnotě 3 000 Kč. Poškozením okna způsobil škodu za 1 000 Kč.

K dalšímu vloupání do vozidla došlo takřka ve stejnou dobu v Cítolibské ulici v Lounech. V tomto případě si neznámý pachatel vyhlédl vůz zn. VW Sharan a rovněž u něj rozbil pravé zadní okno. Poté odcizil plechový kufřík, ve kterém byla uložena příklepová vrtačka zn. Metabo se sadou vrtáků a dále si přisvojil úhlovou brusku. Způsobená škoda byla v tomto případě vyčíslena na 8 500 Kč. Oba případy policisté šetří jako trestné činy krádeže.

Z garáže zmizely křovinořezy

V minulých dnech zavítal na oplocený pozemek bývalého Městského úřadu v Dukelské ulici v Podbořanech neznámý pachatel. Zde jej zaujala garáž, u které překonal visací zámek a vloupal se dovnitř. Následně z ní odcizil dva benzinové křovinořezy a jedny plotové nůžky. Svým počínáním způsobil škodu za celkem 43 502 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního říízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Z pokladny v prodejně ukradl zloděj tržbu

Včera odpoledne se v jedné prodejně v žatecké Masarykově ulici ztratily peníze. V nestřeženém okamžiku, kdy se prodavačka věnovala jiným zákazníkům, je z neuzamčené pokladny odcizil neznámý pachatel. Jednalo se o částku přesahující dvacet tisíc korun. Policisté ohledali místo činu a ve věci zahájili úkony trestního řízení. Po pachateli pátrají.

Další zprávy vyjdou v úterý 2. 12.!

vytisknout  e-mailem