Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zprávy z Lounska

Sušárnu chmele zachvátily plameny; Motorové vozidlo řídil opilý; Z účtu zmizely peníze  

Sušárnu chmele zachvátily plameny
Škoda se odhaduje na několik milionů korun
Ve čtvrtek odpoledne došlo k požáru čtyřkomorové sušárny chmele v Domoušicích. Oheň likvidovali profesionální hasiči z Loun a dále dobrovolní hasiči z Domoušic a několika okolních obcí. Příčina požáru je předmětem dalšího šetření. Na místě budou policisté ve spolupráci s hasiči provádět podrobné ohledání místa, které zachvátily plameny. V době požáru nebyl nikdo zraněn, předběžně byla škoda vyčíslena na 6 milionů korun.

Motorové vozidlo řídil opilý
Policisté mu při dechové zkoušce naměřili téměř tři promile alkoholu
Ve čtvrtek, po jedné hodině v noci, kontrolovali policisté v Podbořanské ulici v Lubenci 37letého muže z Karlovarska, který řídil osobní motorové vozidlo zn. Opel Kadet. Dechovou zkouškou mu naměřili 2, 70 promile alkoholu. Řidič se na výzvu policie odmítl podrobit lékařskému vyšetření s odběrem krve nebo moči. Ve věci zahájili policisté úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu opilství.

Z účtu zmizely peníze
Neznámý pachatel je vybral za pomoci zcizené či nalezené platební karty
V minulých dnech vybral neznámý pachatel z účtu poškozeného neoprávněně peníze. Výběr finanční hotovosti ve výši 4 000 Kč provedl poberta za pomoci cizí platební karty. Jak uvedl poškozený, byla mu platební karta společně s osobními doklady a penězi předtím ukradena nebo také nevyloučil možnost, že věci někde ztratil. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu neoprávněného držení platební karty. 

vytisknout  e-mailem