Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Ukradl peníze v casinu, nakoupil za ně na vánoční dárky

LIBEREC - Vidina snadného získání peněz zlákala 37letého muže a prostoru casina v ulici Revoluční odcizil finanční hotovost ve výši bezmála 23 tisíc korun. 

Krátce před vánočními svátky, dne 17. prosince 2018, se 37letý muž z Liberecka v doprovodu své přítelkyně vydal krátce po poledni do casina v centru města Liberce. Zde hrál na automatech a v jeden okamžik si všimnul balíčku peněz, které ležely volně na židli u jednoho výherního automatu. Ne nadarmo se říká přísloví: "příležitot dělá zloděje". V totmo případě tomu nebylo jinak. Muž, který je v současné době nezaměstnaný, se chopil své šance a peníze okamžitě vzal a uschoval u sebe. Peníze zde předtím odložila a zapomněla provozní casina, když vybírala hotovosti z automatů. Nebyla to malá částka. Muž si odnesl téměř 23 tisíc korun.  Ty pak použil pro svoji potřebu, zejména na dárky pro děti. 

Policisté z obvodvního oddělení Liberec - Centrum na základě operativního šetření zjistili, u koho peníze skončily. V uplynulých dnech 37letému muži sdělili ve zkráceném přípravném trestním řízení podezření ze spáchání přečinu "krádeže", kdy jej v případě pravomocného odsouzení může soud poslat až na dva roky do vězení. 
 

8. 1. 2019
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem