Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Dopravní nehoda několika vozidel zneprůjezdnila silnici I/14

LIBEREC - Ledovka potrápila řidiče v Liberci. 

AKTUALIZACE ze dne 11. prosince 2019 v 11:05 hodin

Provoz na kuminikaci I/14 v Liberci pod Home Credit arenou byl krátce po jedenácté hodině plně zprůjezdněn v obou směrech. 

por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Řetězová dopravní nehoda, která se stala krátce po páté hodině zkomplikovala provoz na silnici I/14 i na komunikaci I/35.
Ve středu 11. prosince, v 05:13 hodin, obdrželo Integrované operační středisko policie Libereckého kraje oznámení o dopravní nehodě více jak desítky autmobilů. K řetězové dopravní nehodě došlo při nájezdu ze silnice I/14 na silnici I/35 v Liberci, ve směru na Zelené Údolí pod libereckou Home Credit arenou. Nikdo z řidičů naštěstí neutrpěl vážná zranění. Komunikace I/14 ve směru na Jablonec i z Jablonce je i nadále uzavřena v obou směrech. Komunikace I/35 je průjezdná s opatrností.
Jsme na místě a odkláníme dopravu po objízdných trasách.

Okolnosti a příčiny vzniku dopravní nehody jsou i nadálě předmětem vyšetřování ze strany dopravních policistů. S vysokou mírou pravděpodobnosti je na vině nepřizpůsobení rychlosti jízdy stavu a povaze vozovky v souvislosti s námrazou.

11. prosince 2019
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem