Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež pokladničky - AKTUALIZACE

Policisté pátrají po muži, který v kadeřnictví odcizil pokladničku s více než třinácti tisíci korunami. 

Žižkovští policisté se od 22. ledna zabývají případem krádeže přenosné pokladničky z kadeřnictví v Praze 3. Z toho je podezřelý prozatím neznámý muž, který v doprovodu ženy krátce před osmnáctou hodinou vešel do kadeřnictví. Těsně před jejich příchodem si zaměstnankyně salonu na pult odložila přenosnou pokladničku s penězi a na okamžik odešla do zadní části provozovny. Toho muž využil a bez dlouhého rozmýšlení pokladničku i s více než třinácti tisíci korunami popadl a společně se ženou z místa odešel neznámo kam.

Jedinou památkou po odcizené pokladničce pak zbyl jen kamerový záznam, který samotnou krádež zachytil. Díky němu však policisté znají také podobu podezřelého nenechavce.

Policisté již vyčerpali veškeré možnosti vedoucí k dopadení podezřelého. Proto se nyní obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. Jakékoli informace k muži a ženě na záznamu přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158, nebo na kterékoli policejní služebně.

por. Bc. Iveta Martínková – 2.3 2016

AKTUALIZACE: Tento případ si po zveřejnění převzali kriminalisté ze třetího oddělení prvního policejního obvodu, kterým se, i na základě přijatých poznatků, podařilo vypátrat podezřelou dvojici. Po výslechu je kriminalisté obvinili nejen z této, ale i z dalších jiných krádeží. Už teď je ale jasné, že mají na svědomí ještě mnohem více deliktů. V současné době jsou oba obvinění, tedy muž a žena, stíháni vazebně. Vzhledem k probíhajícím úkonům, zejména zjišťování a dokazování další trestné činnosti, nelze poskytnout bližší informace. Tímto bychom zároveň chtěli poděkovat médiím za zveřejnění případu a také občanům za jejich poznatky.

por. Bc. Iveta Martínková - 15. 3. 2016

vytisknout  e-mailem