Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

AKTUALIZACE - Pátrací relace

Pohřešovaný muž může být nebezpečný 

Pražští kriminalisté žádají naléhavě o pomoc a spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži z Ostravy Hrabůvky

Jmenovaný je pohřešován od včerejšího dne, kdy se nevrátil k otci na Prahu 3, ulice K Lučinám. Naposledy byl spatřen v Hranicích na Moravě, okres Přerov, kdy byl vyloučen z přepravy vlakem z důvodu absence jízdenky. Následně skončil na Obvodním oddělení policie Hranice k ověření totožnosti, odkud byl po provedení nezbytných úkonů propuštěn, ale do Prahy již nedorazil.

Kriminalisté zjistili, že se pohřešovaný v minulosti léčil na psychiatrii s bipolární psychózou a maniodepresivní poruchou. V rámci tohoto onemocnění se dostává do mánie, kdy na zklidnění bere předepsané léky, které podle všeho u sebe nemá. Bez léků se stává agresivní a může být nebezpečný sobě a svému okolí. Vzhledem k uvedenému policie doporučuje při jakémkoli kontaktu s pohřešovaným maximální obezřetnost!

Informace o pohybu psychicky narušeného muže přijme kterákoli policejní služebna, hlídka policie nebo přímo policisté tísňové linky 158.

mjr. Mgr. Andrea Zoulová - 6. září 2016

AKTUALIZACE:
Pražští kriminalisté touto cestou vyjadřují poděkování za pomoc a spolupráci při pátrání po psychicky narušeném muži. Ten byl v časných ranních hodinách dopaden ostravskými policisty kvůli poškozování zaparkovaného vozidla a následně umístěn do psychiatrické léčebny.

mjr. Mgr. Andrea Zoulová - 6. září 2016 09:00

 

vytisknout  e-mailem