Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

AKTUALIZACE - Neznáte nalezenou ženu?

Policisté na ulici nalezli starší zmatenou ženu, která nezná svou totožnost a nemá u sebe žádné doklady. Neznáte ji? 

Pražští policisté ve čtvrtek 1. září v Doupovské ulici v Praze 10 nalezli zmatenou starší ženu, která u sebe neměla žádné doklady a navíc vůbec nevěděla, jak se jmenuje. Krom toho ale neuvedla ani žádné jiné údaje ke své osobě. Vzhledem k jejímu špatnému zdravotnímu stavu byla převezena do zdravotnického zařízení v Bohnicích, kde je dodnes.

Celý případ si následně převzali kriminalisté, kteří i přes veškerou snahu do současné doby nezjistili žádné indicie vedoucí k její totožnosti nebo minulosti. S určitou nadsázkou to vypadá, jako by žena dosud neexistovala. Detektivové se proto nyní obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. Jakékoli informace o ženě na fotografiích přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.

Popis: žena je ve věku asi 70 let, má velmi štíhlou zhruba 165 centimetrů vysokou postavu. Má šedivé vlasy po ramena a tmavě hnědé oči.

AKTUALIZACE: Na základě medializace případu jsme od občanů přijali hned několik oznámení, z nichž jedno se zakládalo na pravdě a kriminalisté tak díky tomu znají totožnost nalezené ženy. Jedná se o šestašedesátiletou ženu z Prahy. Tímto děkujeme všem, kteří této pátrací relaci věnovali svou pozornost.

por. Mgr. Iveta Martínková – 12. 9. 2016

vytisknout  e-mailem