Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Poznáváte tohoto muže?

ZLÍNSKO: Volejte policii. 

Kriminalisté pátrají po totožnosti mrtvého muže, jehož ostatky nalezl koncem března v lesním porostu mezi obcemi Žlutava a Bělov poblíž Otrokovic náhodný kolemjdoucí.

Na sobě měl šedou bundu z umělé kůže s kapucí, pod ní dvě mikiny – oranžové a šedé barvy, oblečený byl do dlouhých tmavých kalhot a obuty měl černé šněrovací boty nad kotníky.

V blízkosti těla ležely dva batohy – růžový a červenočerný, u sebe měl muž hodinky značky CASIO stříbrné barvy s bílým ciferníkem.

Pitva odhalila, že muž měl na těle i na hlavě několik zhojených zlomenin a neměl téměř žádný chrup.

Z policejních evidencí vyplynulo, že se nejedná o žádného z pohřešovaných mužů na území České republiky. Vyjasnění nepřineslo ani odborné vyjádření z odvětví genetika a stanovená DNA.

Zlínští kriminalisté se proto obrátili na odborníky z kriminalistického ústavu, kteří zhotovili odborné vyjádření z oboru kriminalistika, odvětví antropologie a vytvořili také kresebnou rekonstrukci pravděpodobné podoby muže. Proto se nyní obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění mrtvého muže.

Pokud budete mít jakékoli informace, které by kriminalistům mohly pomoci, volejte, prosím na telefonní číslo 704 778 450 nebo na linku tísňového volání policie – 158.

Děkujeme.

10. srpna 2021, por. Bc. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem