Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Loupežné přepadení si vymyslela

ZLÍNSKO: Modřiny měla z pádů v opilosti. 

Komisař kriminální policie odložil případ podezření ze spáchání zločinu loupež, kterým se kriminalisté více než šest týdnů zabývali, protože k tomuto zločinu nedošlo, údajně přepadená a oloupená žena si násilný trestný čin vymyslela.

Pětatřicetiletá žena ze Zlína přišla na obvodní oddělení policie vypovídat kvůli neplacení výživného na svého nezletilého syna. Po jejím příchodu se policistka vyděsila, žena totiž měla po celé tváři různobarevné podlitiny. Když se jí policistka zeptala, co se stalo, žena odpověděla, že ji přepadli cizí muži a odcizili jí cigarety. Případ začali prověřovat kriminalisté specializující se na násilnou trestnou činnost. Od začátku jim celá výpověď přepadené ženy připadala podezřelá, na místě, kde k přepadení mělo dojít, nenašli žádné stopy, ani prověrkou známých osob se jim nepodařilo k údajnému přepadení zjistit cokoli bližšího. Žena se vyhýbala konkrétnějšímu popisu události s tím, že si víc nepamatuje.

Po více než šesti týdnech marné a zbytečné práce se žena konečně přiznala, že si celou věc vymyslela. Styděla se, že šla domů opilá a přitom několikrát upadla, čímž si způsobila zranění nejen v obličeji, ale na celém těle.

29. března 2018, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem