Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Konec dalšího erotického podniku ve Zlíně

ZLÍNSKO: Kriminalisté obvinili manžele z kuplířství.  

Včera odpoledne kriminalisté po dlouhém vyšetřování a mravenčí práci obvinili z kuplířství čtyřicetiletého muže a jeho třiatřicetiletou ženu ze Zlínska.

Několik měsíců v pronajatém bytě na Jižních Svazích ve Zlíně provozovali masážní a erotický salon. Vzhledem ke stížnostem nájemníků panelového domu privát dvakrát přestěhovali na jinou adresu, ale stále na stejném sídlišti. Zaměstnávali několik dívek a žen ve věku od osmnácti do pětatřiceti let, které provozovaly erotické služby. Vůči ostatním nájemníkům byla děvčata velmi ohleduplná. Kvůli obavám z rušení nočního klidu pracovaly pouze od devíti ráno do devíti večer. Manželský pár obstarával prostitutky pomocí inzerce v novinách či na webu, stejně tak inzerovali i poskytované služby. S jednou z žen se dokonce seznámili přímo na úřadu práce. Dívky manželům odevzdávaly polovinu ze svého příjmu z prostituce. Přesto pro svou potřebu utržily několik tisícovek měsíčně, podle počtu odpracovaných dní. Muž se svou ženou provozovali erotický salon už delší dobu, není vyloučeno, že i několik let.

Poskytování erotických služeb jako takové není v České republice trestné, avšak zlákání někoho jiného k poskytování prostituce, či kořistění z této činnosti může být potrestáno odnětím svobody až na čtyři léta.


29. května 2014, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem