Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Vandal

VSETÍNSKO: Vandal ve Valašském Meziříčí poškodil kamenem auto. 

Vandal použil nalezený kámen k poškození skla na osobním vozidle ve Valašském Meziříčí. S poškrábáním laku vznikla škoda za padesát tisíc korun.

Dvaasedmdesátiletý muž včera po poledni zjistil poškození svého osobního vozu. V okně u řidiče zela díra a poškrábán byl i lak vozu. Policisté od muže zjistili, že vozidlo zaparkoval večer v pondělí pod přístřešek u rodinného domu poblíž centra Valašského Meziříčí. Při příchodu zjistil nejenom  poškození vozidla, ale poblíž našel i kámen, který na místo nepatří.

Policisté dále zjistili, že do vozidla nebylo vniknuto a nic z něj nebylo odcizeno. Střepy z rozbitého okna byly jak na sedadle řidiče, tak na sedadle spolujezdce. Poškození laku plošnou rýhou bylo právě na dveřích řidiče a na tomto místě byl poškozen i rám okna. K poškození vozidla použil pachatel pravděpodobně majitelem nalezený kámen. Škoda na vozidle tovární značky Land Rover a typu Ranger Rover byla předběžně odhadnuta na padesát tisíc korun.

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin poškození cizí věci. Nadále zjišťují informace, které by je dovedly k pachateli tohoto skutku. Čekají i na přesné vyčíslení škody.

15. března 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Vandal (1)

Vandal (1) 

Detailní náhled

Vandal (2)

Vandal (2) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem