Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Ustlal si na kolejích

VSETÍNSKO: V kolejišti v obci Janová ležel muž. 

Své spaní v kolejišti muž přežil. Sice skončil pod vlakem, ale zůstal při vědomí a se zraněními byl převezen na ošetření do nemocnice.

Svou cestu k domovu si v obci Janová ve středu zkrátil čtyřiapadesátiletý muž ze Vsetínska. Bohužel v kolejišti se rozhodl ulehnout ke spánku. Ve tři čtvrtě na devět večer tímto místem projížděla osobní vlaková souprava ze směru od Velkých Karlovic. Pětapadesátiletý strojvedoucí si muže všiml, aktivoval rychlobrzdu a troubil. Muž se sesul ještě více do kolejiště a vlaková souprava zastavila nad ním.

Zpod vlaku muže vyprostili policisté s hasiči. Policisté chtěli zjistit od muže, který byl při vědomí, jak k situaci došlo. Vlivem opilosti jim ale muž sdělil akorát totožnost a nic jiného si nevybavoval. Se zraněními jej převezla sanitka na ošetření.

Při dalším rozhovoru se zraněným mužem se policisté nedozvěděli nic nového. Muž si nic nevybavoval a opravdu si asi na kolejích „ustlal“ ke spánku. Jeho jednání nyní bude posuzovat Drážní úřad, ke kterému jej policisté oznámili pro podezření z přestupku dle zákona o drahách.

20. května 2016, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem