Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Ukájel se v parku

VSETÍNSKO: Hledáme muže, který masturboval v parku v centru Vsetína.  

Na policii ve Vsetíně oznámila čtyřiapadesátiletá žena, že viděla dopoledne v parku onanovat muže. Prozatím neznámý muž, po kterém pátráme, se dopustil trestného činu výtržnictví.
 
O výtržníkovi jsme se od čtyřiapadesátileté ženy dozvěděli uplynulý pátek. Žena policistům uvedla, že v úterý kolem půl jedenácté dopoledne, když procházela městským parkem v centru Vsetína, uviděla na lavičce sedět muže, který měl rozepnuté kalhoty a masturboval. Vedle něj seděl další muž, který se na ni díval, když procházela kolem. Žena se u mužů nezastavovala a rychlým krokem z parku odešla. Po několika dnech se rozhodla věc oznámit na policii, protože v parku se často pohybují i děti, tak aby nedošlo k nějakému neštěstí.
 
K popisu muže paní uvedla, že mohl mít kolem pětačtyřiceti let, podle vzhledu se zřejmě jednalo o bezdomovce. Byl poměrně štíhlý, oblečené měl tmavé oblečení. Byl zarostlý, měl vrásčitý obličej, vlasy měl kratší a tmavé. Na první pohled byl velmi zanedbaný. Vedle sebe měl na lavičce položenou igelitovou tašku a batoh. Žena si je jistá, že se jedná o muže bez domova, který se pohybuje po Vsetíně. Druhý muž, který mohl mít podle oznamovatelky kolem šedesáti let, nevypadal jako bezdomovec. Byl plnoštíhlejší postavy a měl světlejší oblečení. Pokud by lidé viděli někde v parku, či jinde muže, který by se na veřejnosti odhaloval a ukájel, ať neprodleně volají linku 158 nebo 156.

 

21. května 2014, por. Mgr. Lenka Javorková

vytisknout  e-mailem