Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Těžce zraněný chodec

VSETÍNSKO: Při srážce s osobním autem utrpěl chodec těžké zranění. 

Kriminalisté a dopravní policisté nadále pracují na zjištění okolností pátečního střetu chodce a osobního auta u obce Horní Bečva. Chodcovo těžké zranění si vyžádalo letecký transport do nemocnice.

V pátek o tři čtvrtě na deset večer jela se svým vozidlem tovární značky Renault žena z Rožnovska po silnici I/35 od obce Prostřední Bečva k obci Horní Bečva. Na úrovni výjezdu z prostor benzinové čerpací stanice se v jejím jízdním pruhu pohyboval chodec. Došlo ke střetu chodce a vozidla.

Devětačtyřicetiletý chodec z okresu Nový Jičín při dopravní nehodě utrpěl těžké zranění. Do nemocnice byl transportován letecky. Nikdo jiný zraněn nebyl. Policisté provedli u řidičky dechovou zkoušku. Zkouška měla negativní výsledek. Škoda na vozidle činí dvacet tisíc korun.

Skutečnosti související s touto nehodou dopravní policisté i kriminalisté nadále zjišťují. Pomohly by jim informace případných svědků této události. Ti se mohou přihlásit na jakékoliv policejní služebně nebo k podání svědectví využít linky 158.

26. srpna 2019, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Místo nehody

Místo nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem