Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Skončil ve vazbě

VSETÍNSKO: Mladý muž byl obviněný ze série krádeží. Skončil ve vazbě. 

Minulý týden opětovně skončil v rukou policistů čtyřiadvacetiletý muž ze Zubří. Kriminalisté jeho osobu spojují z jedenácti trestnými činy, kdy napáchal škodu za více jak dvě stě tisíc korun. Muž skončil ve vazbě.

Již po několikáté v tomto roce skončil před policejním komisařem čtyřiadvacetiletý muž ze Zubří. Toho kriminalisté zadrželi v polovině minulého týdne. Opět jeho osobu spojují s trestnými činy majetkového charakteru a k obvinění, které již v nedávné minulosti obdržel, přibylo další. Tentokrát se jedná o jedenáct trestných činů krádež, porušování domovní svobody a poškození cizí věci. Časově se jedná o období od začátku letošního května do října. Kriminalistům se podařilo zjistit, že svou činnost páchal jak v okrese Vsetín, tak v jednotlivých případech i v sousedních okresech Kroměříž a Přerov. Jednalo se o vloupání do budov a to restauračních zařízení, prodejen i rodinných domů. Bral vše, co se mu hodilo a to peníze, šperky, fotoaparáty, rádia, stravenky, alkohol i nealkoholické pivo. Nepohrdl ani elektrokolem, motorkou či obyčejným kolem. Hodila se i nafta z pracovních strojů. Celkově v této sérii odcizil věci v hodnotě o něco vyšší jak dvě stě deset tisíc korun a k tomu ještě napáchal škodu poškozením za více jak šest tisíc korun.

Muž, který již byl v minulosti trestán za majetkovou trestnou činnost, po obvinění z trestných činů krádež, porušování domovní svobody a poškození cizí věci, putoval minulý týden do vazby. Hrozí mu až pětileté vězení.

2. listopadu 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem