Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Šel po nářadí

VSETÍNSKO: Vyšetřujeme vloupání do garáží. 

Policisté z Karolinky vyšetřují dvě vloupání do garáží, kdy dosud neznámý pachatel v noci z úterý na středu odcizil nářadí na opracování dřeva.
 
Od včerejšího rána vyšetřují policisté v Karolince vloupání do dvou garáží poblíž centra Velkých Karlovic. Tuto skutečnost jim oznámil jednasedmdesátiletý majitel jedné z nich. Ten svou garáž opustil v úterý večer a při svém ranním včerejším příchodu ve chvíli, kdy si chtěl garáž odemknout, zjistil, že je zámek poškozený. Obdobně poškozený zámek byl i na jedné z vedlejších garáží. Policisté zjistili, že na obou garážích někdo zlomil štítek kryjící vložku zámku a po té tuto vložku rozlomil. Zloděj šel po praktických věcech a to nářadí k opracování dřeva. Ztratily se tři aku vrtačky, horní frézka, elektrický hoblík, elektrická pokosová pila, cirkulárka, sekera a kladiva. Celkem se škoda odcizením a poškozením vyšplhala přes třicet tisíc korun.
 
Policisté vyšetřují tento případ jako trestný čin krádeže. Za tento trestný čin lze podle trestního zákoníku uložit trest až dvouletého vězení.

 

10. září 2015, nprap. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem