Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Řidiči popíjeli

VSETÍNSKO: U čtyř řidičů naměřili policisté více jak jedno promile. 

Během dvanácti hodin ze soboty na neděli policisté na různých místech okresu Vsetín zjistili čtyři řidiče, kteří nadýchali více jak jedno promile. Nejvíce zjistili u pětadvacetiletého řidiče a to 2,11 promile.

Od sobotní desáté hodiny večerní do deseti hodin nedělního dopoledne zjistili policisté v okrese Vsetín čtyři řidiče, kdy přístroj při dechové zkoušce ukázal na hodnotu vyšší jak jedno promile. Stalo se tak v sobotu večer ve Valašském Meziříčí, kdy policisté zjistili u řidiče Renaultu 1,18 promile, v neděli ráno v Halenkově, kdy řidič vozidla Audi nadýchal 1,41 promile a v neděli dopoledne ve Vsetíně šlo o řidiče Škody Felicia a jeho dechovou zkoušku s hodnotou 1,23 promile. Všechny ale předčil pětadvacetiletý mladík z Rožnovska. Ten byl v neděli o půl čtvrté ráno kontrolován, jak řídil vozidlo Mazda v obci Bystřička. Policisté u něj naměřili 2,11 promile alkoholu.

Ve všech čtyřech případech zahájili policisté úkony trestního řízení pro spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Ve všech případech policisté řidičům zakázali další jízdu a zadrželi řidičáky.

20. února 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem