Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Přehlédl motorkáře

VSETÍNSKO: Řidič nedal motocyklistovi přednost v jízdě.  

Lehké zranění si vyžádal v pátek odpoledne ve Vsetíně střet motocyklisty s osobním vozidlem. Motorkář, kterému nedal řidič auta přednost v jízdě, vymrštil náraz na střechu vozidla, pak se postupně sesunul na kapotu a spadl na vozovku.
 
Ke střetu došlo v pátek krátce po jedné hodině odpoledne na silnici I/57 nad čerpací stanicí Shell. Dvaatřicetiletý řidič ve Fordu Mondeo přijel na křižovatku se silnicí I/57 ve směru od centra města a hodlal odbočit vlevo na Ústí. Při tomto manévru přehlédl a nedal přednost v jízdě řidiči motocyklu zn. Kawasaki, který jel ve směru od Valašského Meziříčí. Došlo ke střetu, při kterém narazil motorkář do zadní části vozu. Po nárazu byl z motorky vymrštěn a spadl na střechu fordu, ze které se postupně sesunul přes kapotu až na vozovku. Sedmdesátiletý řidič motorky z Valašského Meziříčí utrpěl při nehodě naštěstí jen lehké zranění, se kterým byl převezen do vsetínské nemocnice.
 
Dopravní policisté nehodu nadále vyšetřují. Dechové zkoušky byly u obou účastníků negativní, vzniklá škoda činí 70 000 korun. 
 
 
21. července 2014,  por. Mgr. Lenka Javorková
Odkazy do noveho okna

Nehoda Vsetín

Nehoda Vsetín 

Detailní náhled

Nehoda Vsetín

Nehoda Vsetín 

Detailní náhled

Nehoda Vsetín

Nehoda Vsetín 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem