Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pozor na namrzlé vozovky!

VSETÍNSKO: Nehoda u Ústí si vyžádala dvě lehká zranění.  

Během včerejšího dne jsme zaevidovali 5 dopravních nehod, které se naštěstí obešly bez vážnějších následků. Pouze dva řidiči byli při nehodách lehce zraněni. V pondělí, kdy bylo velké náledí, (především ale na chodnících) jezdili řidiči velmi opatrně, řešili jsme pouze jednu drobnou dopravní nehodu a to na parkovišti. 
 
Včera kolem půl deváté dopoledne se za obcí Ústí ve směru na Velké Karlovice střetla dvě osobní vozidla. Na vině je osmatřicetiletý řidič ve Škodě Octavii, jenž nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky, která byla namrzlá, dostal smyk, který nezvládl, přejel do protisměru, kde narazil do Škody Octavie jedenatřicetileté řidičky. Řidič i řidička byli s lehkými zraněními převezeni z místa nehody do nemocnice na ošetření. Silnice byla asi půl hodiny uzavřena.
 
Další nehoda na namrzlé vozovce se stala o půl druhé odpoledne ve Valašském Meziříčí, kde řidička ve voze zn. Audi při vjíždění do křižovatky, na které měla dávat přednost, dostala smyk a v křižovatce se srazila s Citroenem Saxo. Téměř totožnou nehodu evidujeme ve Stříteži nad Bečvou. Řidič v oktávce neubrzdil své vozidlo v křižovatce a tím pádem nedal přednost v jízdě nissanu, do kterého narazil. Kolem půl druhé odpoledne se střetla dvě osobní auta v Zubří. Osmačtyřicetiletá řidička ve Fordu Fiesta se nevěnovala dostatečně řízení a zezadu narazila do Fordu Ka, jenž zastavil před přechodem pro chodce, po kterém právě přecházeli lidé. Řidič i řidičky z obou nehod dostali od dopravních policistů blokové pokuty. Úplně první nehoda včerejšího dne se stala o půl sedmé ráno v Dolní Bečvě, kde řidiči Škody Octavie skočila do jízdní dráhy srna. Nikdo z účastníků včerejších nehod neřídil pod vlivem alkoholu.
 
 
 
23. ledna 2013, por. Mgr. Lenka Javorková
 
Odkazy do noveho okna

Střet dvou vozidel u Ústí

Střet dvou vozidel u Ústí 

Detailní náhled

Střet dvou vozidel u Ústí

Střet dvou vozidel u Ústí 

Detailní náhled

Střet dvou vozidel u Ústí

Střet dvou vozidel u Ústí 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem