Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Povedená dvojice

VSETÍNSKO: Policisté ve Valašském Meziříčí vyšetřují vykradení automatu. 

Valašskomeziříčtí policisté vyšetřují případ krádeže vloupáním do automatu s občerstvením. V době krádeže se kolem automatu pohybovala v sobotu odpoledne dvojice osob.

V budově vlakového nádraží ve Valašském Meziříčí dosud neznámý pachatel odcizil z občerstvovacího automatu schránku na mince. U automatu vypáčil dvířka k doplňování potravin a tímto způsobem se ke schránce dostal. Ve schránce bylo asi osm tisíc korun v mincích, škoda poškozením činí čtyři tisíce korun a hodnota samotné schránky je pět set korun.

Policisté ze snímků kamer zjistili, že ke krádeži došlo krátce před šestnáctou hodinou v sobotu a to po uzavření poštovního stánku. Okolo automatu se pohybuje několik minut dvojice muž a žena, které policisté důvodně podezřívají ze spáchání tohoto trestného činu. Žena pozorovala okolí a muž byl u automatu. Potom společně přešli okolo čtvrt na pět odpoledne na nástupiště a nasedli do osobní vlakové soupravy směrem na Hranice na Moravě.

Žádáme tímto občany, aby poskytli informace k osobám na uvedených snímcích a to i prostřednictvím linky 158 nebo na kterékoli policejní služebně.

 

6. ledna 2016, nprap. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem