Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Platil cizí kartou

VSETÍNSKO: Policisté žádají o ztotožnění muže, který použil cizí platební kartu. 

Ještě před vánocemi žena z Valašského Meziříčí ztratila platební kartu. Kartou do doby zablokování bylo několikrát placeno. Policisté zjistili podobu muže, který katru v jednom případě užil, a žádají o pomoc občany.

Na začátku letošního roku oznámila dvaačtyřicetiletá žena z Valašského Meziříčí, že někdo použil její platební kartu, kterou ztratila. Policisté zjistili, že kartu žena ztratila pravděpodobně při nákupu ještě před vánocemi a to 20. prosince dopoledne. Její ztrátu zjistila za dva dny a ihned provedla blokaci. I tak bylo z karty provedeno několik plateb.

Kartu někdo použil už 20. prosince odpoledne a to celkem ve čtyřech případech na různých místech Valašského Meziříčí. Útraty byly dohromady za necelých pět set korun. Platby kartou pokračovaly i následující den dopoledne ale to již v Rožnově pod Radhoštěm. Kartou bylo placeno ve třech případech a to celkově za dvě stě korun.

Policistům se podařilo získat podobu muže, který s kartou provedl platbu před třetí hodinou odpoledne dne 20. prosince ve Valašském Meziříčí. Jedná se o muže, který má na sobě modrou bundu a rifle. Žádají občany, kteří muže na fotografiích poznávají, ať tuto skutečnost oznámí na nejbližší policejní služebně nebo prostřednictvím linky 158. Muž může podat důležité svědectví k pachateli trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

22. února 20119, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem