Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Nedal přednost

VSETÍNSKO: Řidič nerespektoval dopravní značku upravující přednost. 

Kvůli porušení pravidla o přednosti v pátek odpoledne v Zubří byli dva lidé zranění, tři auta poškozená a jedno z nich dokonce skončilo na střeše.

Dopravní nehoda s účastí tří vozidel se stala o půl druhé odpoledne v pátek v Zubří. Na křižovatce u koupaliště jel z vedlejší silnice pětašedesátiletý řidič z Valašského Meziříčí se svým vozidlem Kia Rio. Nedbal dopravní značky dej přednost v jízdě a do křižovatky vjel. V té chvíli ale do křižovatky vjížděla z jeho levé strany po hlavní silnici s vozem Ford S-Max i čtyřicetiletá místní řidička. Došlo ke střetu, kdy vozidlo Ford bylo odmrštěno na stojící vozidlo Nissan Almera, které zastavil řidič na hranici křižovatky. Ford po nárazu do Nissanu skončil na střeše.

Při dopravní nehodě utrpěli lehké zranění řidička Fordu i její malý spolujezdec. Policisté provedli u všech řidičů, i u třiašedesátiletého místního řidiče Nissanu, dechové zkoušky, které byly negativní. Na vozidle Kia a Nissan vznikla škoda shodně po čtyřiceti tisících korunách, vozidlo Ford má poškození odhadnuté na sto padesát tisíc korun.

Policisté viníka dopravní nehody, řidiče vozidla Kia, vyřešili v blokovém řízení.

 

11. dubna 2016, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Přednost (1)

Přednost (1) 

Detailní náhled

Přednost (2)

Přednost (2) 

Detailní náhled

Přednost (3)

Přednost (3) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem