Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Mladík boural opilý

VSETÍNSKO: Devatenáctiletý řidič po havárii nadýchal téměř dvě promile. 

Včera pozdě večer v obci Jablůnka naboural se Škodou Felicia mladík do přístřešku na popelnice. Nic se jemu ani jeho spolujezdkyni nestalo. Mladík ale po dopravní nehodě nadýchal téměř dvě promile.

Velmi nezodpovědně se včera choval devatenáctiletý mladík ze Vsetínska. Za volant Škody Felicia usedl notně ovlivněn alkoholem a ještě přibral sedmnáctiletou spolujezdkyni. Jejich výlet skončil o půl desáté večer v obci Jablůnka. Řidič jel po místní komunikaci do místní části Kolonka. Nezvládl ale průjezd levotočivou zatáčkou a vyjel vpravo mimo silnici. Auto potom narazilo do zděného přístřešku na popelnice.

Policisté při získávání informací o této dopravní nehodě zjistili, že nebyl nikdo zraněn. Škoda na vozidle činí deset tisíc korun a další pětitisícová škoda vznikla poškozením přístřešku. Zajímavé zjištění ale přinesla dechová zkouška řidiče. Mladík nadýchal 1,93 promile.

Policisté mladíkovi zadrželi řidičák a zakázali mu další jízdu. Dále zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky. Dopravní policisté tuto dopravní nehodu nadále vyšetřují.

13. června 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem