Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Měl štěstí

VSETÍNSKO: Muž při havárii a následném střetu s autem utrpěl lehké zranění. 

Velkou dávku štěstí měl v neděli večer v obci Hošťálková jednadvacetiletý řidič. Nezvládl řízení vozidla, vyjel mimo silnici, přerazil dva stromy a skončil s autem na boku. Když se pak pohyboval na místě, vběhl pod další auto. S lehkým zraněním byl převezen na ošetření do nemocnice.

Chvíli po osmé včera večer jel obcí Hošťálková jednadvacetiletý muž ze Vsetínska s vozidlem Suzuki Jimny. V mírné levotočivé zatáčce ale své auto nezvládl a vyjel vpravo mimo silnici. Přerazil dva stromy a poničil pár keřů. Pouť skončilo auto na boku ve vjezdu k rodinnému domu.

Když se muž z auta dostal a pohyboval se okolo místa nehody, vběhl bezprostředně před přijíždějící vozidlo BMW X5 jedoucího od centra. Pětadvacetiletá řidička z Holešova již nestačila zabránit střetu s mužem.

Mladík při své havárii a při následném střetu utrpěl lehké zranění, se kterým byl převezen na ošetření do nemocnice. Dechové zkoušky jak u řidiče, tak řidičky neprokázaly ovlivnění alkoholem. Škoda na vozidle Suzuki je sto dvacet tisíc korun. Na vozidle BMW potom škoda činí čtyřicet pět tisíc korun. Na keřích a stromech potom dalších dvacet tisíc korun.

Dopravní policisté k oběma nehodám nadále zjišťují informace.

23. října 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Měl štěstí (1)

Měl štěstí (1) 

Detailní náhled

Měl štěstí (2)

Měl štěstí (2) 

Detailní náhled

Měl štěstí (3)

Měl štěstí (3) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem