Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Klouže to

VSETÍNSKO: Při čelním střetu dvou osobních aut utrpěla jedna řidička lehké zranění. 

Včera dopoledne došlo v obci Halenkov k čelnímu střetu dvou osobních vozidel. Jedna z řidiček utrpěla lehké zranění. Škoda činí sto tisíc korun.

Některé silnice jsou pokryty vrstvou uježděného sněhu ošetřené inertním posypem. Právě na takové včera dopoledne v obci Halenkov jela jednadvacetiletá řidička z Karlovicka se Škodou Fábií. Při projíždění pravotočivé zatáčky reagovala na přibližující se protijedoucí vozidlo Renault. Fábie se ale sklouzla do protisměru a došlo k čelnímu nárazu.

Při nehodě byla lehce zraněna řidička Fábie a byla převezena na ošetření. Čtyřicetiletá řidička Renaultu z okresu Přerov ani její jednaosmdesátiletá spolujezdkyně zraněny nebyly. Policisté u obou řidiček provedli dechové zkoušky ke zjištění ovlivnění alkoholem. U obou byly zkoušky negativní. Škoda na Fábii je čtyřicet tisíc a na Renaultu šedesát tisíc korun.

V tomto období je stav povrchu vozovek různý. Záleží například na druhu údržby, ale i místě, kudy silnice vede. Řidiči by měli předvídat a upravit rychlost své jízdy tak, aby měli možnost správně reagovat na případnou změnu v silničním provozu.

31. ledna 2019, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem