Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody!

VSETÍNSKO: Na přechodu pro chodce v centru Vsetína mělo dojít ke střetu chodkyně s autem.  

Policisté ze skupiny dopravních nehod vyšetřují od včerejšího rána dopravní nehodu mezi osobním vozidlem a chodkyní, která se stala ve Vsetíně. Jelikož jsou okolnosti dopravní nehody nejasné, žádáme svědky, kteří nehodu viděli, aby se přihlásili na policii. 
 
Nehoda se stala včera v osm hodin ráno na přechodu pro chodce na ul. Smetanova ve Vsetíně, poblíž řeznictví Černocký. Jedná se v pořadí o poslední přechod pro chodce na této ulici ve směru ke křižovatce s ul. Nádražní (viz. fotografie). Na tomto přechodu pro chodce mělo dojít ke střetu chodkyně s vozidlem Škoda Octavia, které přijíždělo ve směru od centra města, přičemž chodkyně přecházela po vyznačeném přechodu pro chodce od ul. Na Kamencoch k jmenovanému řeznictví. Padesátiletá Vsetíňanka upadla na zem a utrpěla lehké zranění, se kterým ji šestadvacetiletý řidič Škody Octavie se spolujezdkyní odvezli do nemocnice. O nehodě jsme se dozvěděli asi s hodinovým zpožděním, proto jsme neměli šanci zjistit svědky na místě nehody.
 
Podle účastníků se v době dopravní nehody nacházelo na místě hodně lidí, jedna žena s mužem dokonce pomáhali chodkyni vstát ze země. Je možné, že nehodu viděli i řidiči, kteří projížděli kolem. Všechny svědky žádáme, aby nám poskytli svědectví buď na lince 158 nebo na kterékoli policejní služebně. Děkujeme!
 
 
19. října 2012, por. Mgr. Lenka Javorková
Odkazy do noveho okna

místo dopravní nehody

místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem