Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Hledáme 17letého postiženého chlapce - aktualizováno

VSETÍNSKO: Informace volejte na linku 158.  

Včera v jedenáct hodin večer oznámil na policii ve Vsetíně třiašedesátiletý muž, že pohřešuje svého sedmnáctiletého vnuka Jana Šandora, který bydlí trvale ve Vsetíně. Jedná se o chlapce, který je od narození mentálně postižený.
 
Pohřešovaný byl naposledy doma ve Vsetíně v sobotu v osm hodin ráno. V tuto hodinu odešel se stejně starým kamarádem na nádraží ve Vsetíně a vlakem měli společně odjet do Pardubic na fotbalový zápas. Kamarád měl pak Jana Šandora doprovodit v neděli odpoledne na nádraží v Chrudimi, odkud měl mladík jet sám osobním vlakem do Pardubic, kde měl přestoupit na rychlík do Vsetína. Jan Šandor zřejmě do správného vlaku v Pardubicích nenastoupil, protože do Vsetína nedorazil, a proto se jeho děda vydal v neděli večer na policii, aby pohřešování oznámil.
 
Pohřešovaný Šandor je vysoký asi 160 cm, je hubené postavy. Má černé krátce střižené vlasy a hnědé oči. Na sobě by měl mít oblečenou černou bundu a pod ní červenou mikinu s kapucí. Dále by měl mít na sobě výrazné kotníkové boty v zelenomodré barvě zn. Adidas nebo Nike a tmavé rifle. Podle oznamovatele pohřešovaný téměř nekomunikuje, má špatnou výslovnost, skoro nic nepřečte a je velmi pravděpodobné, že se mohl někde ztratit.
 
Jakékoli informace k pohřešovanému chlapci může veřejnost volat na linku 158.
 
26. ledna 2015, por. Mgr. Lenka Javorková
 
 
27. ledna 2015
Pohřešovaného hocha našli včera kolem desáté hodiny večer strážníci městské policie na vlakovém nádarží v Ostravě. Mladík je v pořádku.
 
  
 
Jan ŠandorJan Šandor
 
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem