Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Čelní střet

VSETÍNSKO: Při čelní srážce byly dvě osoby zraněny. 

Dnes dopoledne došlo v obci Huslenky k čelnímu střetu dvou osobních vozidel. Řidič Renaultu a jeho spolujezdkyně byli se zraněními převezeni do nemocnice.

Dnešní dopoledne způsobila čelní srážka v obci Huslenky problémy v průjezdnosti komunikace na Velké Karlovice. Ve tři čtvrtě na jedenáct jel ze směru od Vsetína čtyřiatřicetiletý muž z Karlovicka se svým autem od Vsetína. Pravděpodobně vlivem únavy přejel se svým vozidlem Volvo do protisměru. Zde došlo k čelnímu střetu s protijedoucím vozidlem Renault.

Při vyšetřování této dopravní nehody policisté zjistili, že ve vozidle Renault utrpěl zranění devětašedesátiletý řidič i jeho šedesátiletá spolujezdkyně ze Vsetínska. Oba byli převezeni do nemocnice. Policisté provedením dechových zkoušek u řidičů nezjistili ovlivnění alkoholem. Škoda v součtu činí sto čtyřicet tisíc korun.

Policisté nejprve na půl hodinu komunikaci zcela uzavřeli. Po té řídili provoz kyvadlově a celkově po hodině byl provoz obnoven. Nadále zjišťují okolnosti této dopravní nehody.

 

29. srpna 2016, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Čelní střet (1)

Čelní střet (1) 

Detailní náhled

Čelní střet (2)

Čelní střet (2) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem