Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Nezvládli řízení

UHERSKOHRADIŤSKO: Nehody se obešly bez zranění. 

Dva řidiči ve středu 23. srpna nezvládli řízení a se svými dopravními prostředky bourali. Obě nehody se naštěstí obešly bez zranění.

Odpoledne krátce po páté hodině vyjížděli dopravní policisté do Bílovic. Řidič vozidla značky Porsche jel od Nedachlebic a na místní křižovatce odbočil doleva směrem na Uherské Hradiště. Jenže poté, co najel na hlavní silnici, nezvládl řízení a při prudké akceleraci dostal smyk. Následkem toho narazil zadní částí vozu do dopravní značky, projel živým plotem a nakonec vyjel vlevo mimo silnici. Tam opět projel živým plotem, kde ještě narazil do oplocení parku. Řidič poté odjel domů, kde vůz zaparkoval a k místu dopravní nehody se ihned vrátil.

U nehody zasahovali i hasiči z důvodu úniku provozních kapalin. Celková škoda, která zahrnuje poškození dopravní značky, betonového obrubníku, zeleně, plotu, dlažby a vozidla, je předběžně odhadnuta na osmdesát tisíc korun.

K druhé nehodě došlo krátce před půlnocí v obci Salaš. Dvacetiletý řidič BMW jel od centra obce směrem k Vlčáku. Zřejmě vysoká rychlost zapříčinila, že muž nezvládl průjezd levotočivé zatáčky. Poté vyjel vpravo mimo silnici a narazil do stromů. V tomto případě je škoda vyčíslena na padesát dva tisíc korun.

Alkohol u obou řidičů vyloučila dechová zkouška.

25. srpna 2017, por. Bc. Milena Šabatová

Odkazy do noveho okna

nehoda BMW

nehoda BMW 

Detailní náhled

nehoda BMW

nehoda BMW 

Detailní náhled

nehoda Porsche

nehoda Porsche 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem