Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Nehody se neobešly bez zranění

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Zranění si vyžádala letecký transport do nemocnice.  

V uplynulých dnech došlo ke dvěma dopravním nehodám, které se neobešly bez zranění. Za oběma stojí nepozornost a neopatrnost mladých řidiček.

K první došlo v pátek odpoledne v Jalubí. Třiadvacetiletá řidička dodávky si při couvání nevšimla za sebou stojící Octavie a ženy, která do kufru ukládala nákup. Tak se stalo, že do ženy a zadní části Octavie narazila. Při střetu žena utrpěla zranění prozatím nezjištěného rozsahu. Její manžel ji okamžitě odvezl do Uherskohradišťské nemocnice, odkud byla letecky transportována do Fakultní nemocnice v Olomouci.

Druhá nehoda se stala včera hodinu po poledni mezi Nivnicí a Korytnou. Osmnáctiletá řidička Fordu při průjezdu levotočivé zatáčky dostala na mokré vozovce smyk a najela do protisměru. Tam se střetla s právě projíždějícím Mercedesem. Mladá řidička zůstala ve voze zaklíněná, odkud ji museli přivolaní hasiči vyprostit. I tato žena byla se zraněním letecky transportována do Fakultní nemocnice v Olomouci. Zranění utrpěla i její spolujedoucí, která byla převezena do Uherskohradišťské nemocnice. Nikdo další zraněn nebyl. Alkohol u obou řidičů vyloučila dechová zkouška. Škoda na vozidlech je předběžně odhadnuta na sto čtyřicet tisíc korun.

Obě dopravní nehody jsou nadále v šetření. 

11. dubna 2016, por. Bc. Milena Šabatová

Odkazy do noveho okna

DN Nivnice -  Korytná

DN Nivnice - Korytná 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem