Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Buďte opatrní!

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Tři vozidla skončila na střeše. 

Námraza a mokrá vozovka včera potrápila nejednoho řidiče a způsobila jim velké potíže. Tři z nich s vozidlem skončili na střeše.

Dopravní policisté nejprve vyjížděli k mladé řidičce Peugeotu, která krátce po desáté hodině dopoledne projížděla úsekem mezi Nedakonicemi a Polešovicemi. Řidička si při jízdě počínala tak neopatrně, že dostala na mokré silnici smyk. Poté auto vyjelo mimo silnici, kde se převrátilo na střechu. Při nehodě došlo ke zranění dítěte, které s ženou cestovalo. Škoda na vozidle je předběžně odhadnuta na osmdesát tisíc korun.

Devadesátitisícová škoda vznikla na Fiatu, které v pravé poledne řídil jednasedmdesátiletý muž. Námraza jej překvapila mezi Hlukem a Kunovicemi. Také jeho auto dostalo smyk, vyjelo mimo silnici a narazilo do keřů. Tam se ještě i s pasažéry převrátilo na střechu. Muž i jeho spolujedoucí utrpěli zranění, které si vyžádalo převoz do Uherskohradišťské nemocnice. Alkohol byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou.

V nemocnici skončil i osmnáctiletý řidič Peugeotu, který ve tři hodiny odpoledne havaroval mezi Korytnou a Nivnicí. Ani on nezvládl řízení na mokré silnici a dostal smyk. Vozidlo vjelo do příkopu a převrátilo se na střechu.

Policisté upozorňují všechny řidiče, aby dbali na výborný technický stav vozidla a na způsob jízdy. Za volantem je důležité přizpůsobit jízdu stavu a povaze vozovky a povětrnostním podmínkám! Právě to ovlivňuje, zda řidič dorazí do cíle v pořádku a bez ztrát. 

15. prosince2016, por. Bc. Milena Šabatová                            

Odkazy do noveho okna

dopravní nehoda u Hluku

dopravní nehoda u Hluku 

Detailní náhled

dopravní nehoda u Nivnice

dopravní nehoda u Nivnice 

Detailní náhled

dopravní nehoda u Polešovic

dopravní nehoda u Polešovic 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem