Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Bourali pod vlivem alkoholu

UHERSKOHRADIŠŤSKO: V pátek i v sobotu řešili dopravní policisté nehody, při kterých řidiči nadýchali. 

K první nehodě došlo v pátek ráno o půl deváté v obci u Starého Města. Čtyřiapadesátiletý řidič automobilu značky Peugeot při couvání z vjezdu u domu narazil do zaparkovaného osobního auta. Aniž by něco řešil, z místa odjel. Během necelé půlhodiny jsme nezodpovědného řidiče odhalili. Jeho dechová zkouška byla pozitivní. Nadýchal 1,58 promile.

Druhý řidič pak nezvládl řízení svého vozidla v sobotu odpoledne krátce před čtvrtou hodinou v ulici Pivovarská v Jarošově. Jednasedmdesátiletý muž za volantem renaultu jel ve směru od Bílovic na Uherské Hradiště. V okamžiku, kdy se k němu blížilo protijedoucí vozidlo, sehrál pravděpodobně svou roli alkohol. Řidič měl totiž pocit, že blížící se auto jede příliš u středové čáry. Strhl proto řízení doprava a vyjel tak mimo cestu až na stezku pro chodce a cyklisty. Tam následně srazil dopravní značku a poničil i dlažbu. Dechová zkouška u něj odhalila 1,86 promile alkoholu.

Nehody i nadále řeší uherskohradišťští dopravní policisté. Oba muži je nyní podezřelí z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což jim hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

28. července 2020, por. Mgr. Simona Kyšnerová

Odkazy do noveho okna

nehoda Jarošov

nehoda Jarošov 

Detailní náhled

nehoda Jarošov

nehoda Jarošov 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem