Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Z místa nehody ujel

KROMĚŘÍŽSKO: Během pěti minut dvakrát boural.  

V sobotu 14. ledna odpoledne okolo druhé hodiny došlo v Bystřici pod Hostýnem na křižovatce ulic Pod Platany a Pod Zámkem k dopravní nehodě. Třiatřicetiletý řidič ve vozidle VW Passat zastavil u křižovatky jako první v pořadí a hodlal odbočit. Při tom dával přednost automobilům jedoucím po hlavní silnici. Neznámý řidič v přesně nezjištěném voze však nehodlal čekat na to, až se postupně dostane ke křižovatce a celou kolonu seřazených aut předjel. Při své bezohledné a agresívní jízdě poškodil pravým bokem svého auta levý přední roh passatu. Po střetu z místa ujel. Celou událost viděl jednatřicetiletý muž za volantem vozu Renaut Laguna. Ten se rozhodl společně s poškozeným řidičem passatu agresívního řidiče pronásledovat a zastavit. Za Bystřicí pod Hostýnem nedaleko účelové komunikace vedoucí k cihelně neznámý řidič najel na krajnici a zastavil. Muži, kteří ho sledovali, vystoupili ze svých vozidel a chtěli s ním nehodu řešit. Bezohledný řidič se najednou s automobilem prudce rozjel a při otáčení narazil do odstaveného renaultu, který tak poškodil. Po nárazu ujel neznámo kam.
Policisté obě dopravní nehody nyní prošetřují a po neznámém řidiči ve vozidle Peugeot 106 nebo Peugeot 306 nebo Citröen Saxo vínové barvy pátrají. Na registrační značce automobilu se nacházelo písmeno B.
Žádáme případné svědky událostí, aby zavolali na bezplatnou linku Policie ČR 158 nebo dopravním policistům na telefonní číslo 602 475 255. 
 
16. ledna 2012, por. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem